RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre menn alvorlig skadet etter knivstikking

Foto: Silje-Carine Kikut Moen (Telemarksavisa)
Sist oppdatert:
En mann ble alvorlig skadet etter en episode med knivstikking sent fredag kveld. Til sammen er tre mennesker innlagt på sykehus.

Den dramatiske hendelsen skjedde i Valborgsgate på Gimsøy i Skien sendt fredag kveld. Politiet har jobbet med saken gjennom hele natten, og det er fortsatt ikke pågrepet noen gjerningsmenn.

- Vi skal starte opp med tekniske avhør av fornærmede og vitner nå, og vi skal også foreta tekniske undersøkelser på stedet, opplyser operasjonsleder Jan Olaf Jansen ved Telemark politidistrikt til TA.no.

Tre personer er innlagt på sykehus. To av dem med skader etter å ha blitt knivstukket.

- Én av dem er meget alvorlig skadet, opplyser Jansen.

De fornærmede er alle i 20-årene og fra Litauen. Gjerningsmennene skal muligens være litauiske, og være i alderen 25 år.

Fire gjerningsmenn
Da TA.no var på stedet der knivstikkingen fant sted, var det to personbiler parkert på gårdsplassen. I tillegg var det en del uteleker for barn i hagen. Men operasjonsleder Jansen forteller at det ikke var barn i huset da dette skjedde.

- Det var kun de tre ofrene, og de fire gjerningsmennene, sier Jansen.

Operasjonslederen forteller at det er satt av store ressurser på saken.

- . Dersom noen har opplysninger om hendelsen, bes de ta kontakt med politiet, sier Jan Olaf Jansen.

Kuttskader
Det var klokka 23.34 fredag kveld at politiet ble varslet om hendelsen.

- Vi fikk melding fra en adresse om at noen hadde blitt knivstukket og var tilsynelatende alvorlig skada. Politiet og ambulanse rykka ut til stedet. Det viste seg at det var to menn som var skadet og en kvinne som var fysisk uskadd på adressa, sier operasjonsleder Arne Gunnar Tollehaugen i Telemark politidistrikt.

Alle de tre ble innlagt på sykehuset. Den ene er meget alvorlig skadet, og den andre mannen har kuttskader. Kvinnen er ikke fysisk skadet, men ble likevel innlagt.

Angrepet av flere
- Det skal ha vært flere menn som kom inn på adressa og angrep de fornærmede. Per nå har politiet ikke pågrepet noen mistenkt for knivstikkinga, opplyser Tollehaugen ved fem-tida lørdag morgen.

Politiet har foreløpig ingen kunnskap om årsaken til hendelsen.

- Vi søker etter mulige gjerningspersoner fortsatt og videre etterforsking fortsetter i morgen, sier Arne Gunnar Tollehaugen.

Saken oppdateres

Les flere saker fra Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere