*Nettavisen* Nyheter.

Tre menn ranet 15-åringer

Arrestert på t-banestasjon. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Tre pågrepet for ran
LILLEVANN: Kl. 23.27 ble det meldt om at to 15-åringer var ranet av tre personer ved Skogen T-banestasjon ved Lillevann. Mobiltelefoner, i-pod, hodetelefoner og lommebok med ulike kort var tatt. Politiet rykket ut og posisjonerte seg ved Majorstua t-banestasjon. De ranede hadde gitt et godt signalement av gjerningsmennene, og i løpet av kort tid ble tre personer pågrepet - tre menn på 18, 21 og 17 år. Alle ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Pågrepet med hasj
LEGEVAKTEN: Kl. 00.46 kom en mann kjørende til Legevakten og var synlig beruset av et eller annet. Ved promilletest hadde han ingen promille. Det viste seg at han hadde hasj i lommen - og dessuten hadde han ikke førerkort. Det var inndratt for alltid. Politiet pågrep den 45 år gamle mannen og kjørte han til arresten i Politihuset. Mannen hadde lånt bilen, så bilnøklene ble lagt på Sentrum politistasjon slik at rettmessige eier kunne hente dem der.

Måtte gi opp safe
LAMBERTSETER: Fra en matbutikk på Lambertseter kom det kl. 03.56 melding om at det hadde vært et innbrudd i løpet av natten. Tyvene hadde kommet seg inn på bakrommet og hadde der forsøkt å åpne en safe, men måtte trolig gi opp. Det er i skrivende stund usikkert om tyvene hadde fått med seg noe annet fra butikken. Saken er ved Manglerud politistasjon.

Overfalt ved Ankerbrua
ANKERBRUA: kl. 04.45 ble en 26 år gammel mann overfalt og frastjålet sitt kredittkort ved Ankerbrua av tre ukjente personer. Politiet kjørte i området sammen med fornærmede for muligens å finne gjerningsmennene, men ingen ble funnet. Mannen vil anmelde saken så fort som mulig.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.