RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre NATO-soldater drept i selvmordsangrep

Sist oppdatert:
Minst tre soldater ble drept da en kolonne med utenlandske NATO-soldater ble angrepet av Taliban tirsdag morgen.

ISAF bekrefter at tre utenlandske soldater er drept, mens nyhetsbyrået Reuters melder at antall drepte er fire.

13 sivile er også meldt såret i angrepet som skjedde i nærheten av inngangen til den amerikanske ambassaden midt i rushtiden rundt klokka 8 om morgenen. Angrepet fant sted ikke langt fra høyesterett og en militærbase, på veien til flyplassen.

Ifølge politiet dreier det seg om et selvmordsangrep, og minst ett av kjøretøyene ble fullstendig smadret i eksplosjonen. Det er foreløpig ikke opplyst om nasjonaliteten til de drepte.

Bygninger ristet, og alarmen gikk av ved den amerikanske ambassaden idet brannbiler og sykebiler raste i retning av den hvite røyken som steg til værs der angrepet fant sted. Taliban påtok seg kort tid etter ansvaret for angrepet.

Angrepet er det første større angrepet på flere uker og skjedde på et tidspunkt da de to kandidatene ved presidentvalget i juni satt i møte for å drøfte hvem som vant valget.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere