*Nettavisen* Nyheter.

Tre nye spillere til Vålerenga

Her er fremtidens Vålerenga-stjerner.

04.08.09 16:29

Klikk på bildet for å forstørre.

I løpet av sommerferien er det kommet inn tre nye spillere til Vålerengas talentlag. I tillegg har også Chuma Anene og Akinshola Akinemy signert kontrakter som binder dem til Vålerengas juniorlag fra og med 1. august.

Julian Bøtker Ghansah er en gammel kjenning som kommer tilbake til klubben etter halvannet år i henholdvis moderklubben Langhus IL og nå sist i Nordstrand IF. Julian er kjent for sin utrolige hurtighet og kommer nok å bli mest bruk som kantspiller eller spiss. Julian er født i 1994.

Kamer Qaka er født i 1995 og kommer fra Brandbu på Hadeland. Han skal i utgangspunktet pendlene til Vålerengas økter, men kommer også til å trene noe med Hadelands juniorlag og guttelaget til Brandbu. Kamer er en spiller med blendende teknikk og et flott overblikk. Han spiller sentral midtbane.

Omid Mirzai er Vålergas siste nyervervelse. Han har tidligere spilt for Gruben IL i Mo i Rana. Han flyttet for ikke lenge siden ned til Oslo og har altså gledelig nok valgt å spille for Vålerenga fremover. Omid er født i 1996, og er først og fremst en spisstype. Han har gode avslutninger og er smart i bevegelsene sine.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.