RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre om Tandberg

Sist oppdatert:
Meglerhusene Cheuvreux, Alfred Berg og First har alle analytikere som er negative til toppsjef Andrew Miller og Tandberg
Dette skriver Finansavisen.

Cheuvreux-analytikeren Knut Løvstad sier til avisen at det er vanskelig å få oversikt over Tandberg akkurat nå. Derfor anbefaler han kundene å holde seg unna. Han trekker frem den dårlige dollarutviklingen som en av årsakene til at man bør holde seg unna Tandberg-aksjen. Løvstad har en underpreform-anbefaling.

Morten Sundstø i Alfred Berg sier til Finansavisen at han tror både dollareffekten og prispress går utover Tandbergs estimater. Han tror Tandberg får negativ resultatutvikling i 2003. Sundstø har en reduser-anbefaling.

First-analytikeren Ole Petter Kjerkreit mener at økt konkurranse for Tandberg i det offentlige markedet vil slå negativt ut. Analytikeren har en reduser-anbefaling på Tandberg-aksjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere