RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre ranssiktede varetektsfengslet på Hamar

Sist oppdatert:
Hamar (NTB): En ranssiktet mann i 20-årene fra Hamar ble fredag varetektsfengslet i fire uker. Til sammen fire menn siktet i saken.

Den siktede mannen i 20-årene ble i Hedmarken tingrett fredag varetektsfengslet i fire uker, de to første av disse med brev- og besøksforbud. Han erkjenner ikke straffskyld og samtykket ikke til varetektsfengslingen, skriver Hamar Arbeiderblad.

Til sammen er fire menn siktet for ran etter at to kvinner ble overfalt og ranet og en tredje ble forsøkt ranet i Hamar natt til lørdag 30. desember. Tre av mennene er varetektsfengslet.

En av de siktede ble torsdag varetektsfengslet i fire uker, to av disse med brev- og besøksforbud. Mannen ble først framstilt for varetektsfengsling i Hedmarken tingrett mandag. Tingretten mente at mannen kunne løslates, mens Eidsivating lagmannsrett kom til motsatt konklusjon.

En 22 år gammel afrikansk mann samtykket til varetektsfengsling i fire uker, og har erkjent delvis straffskyld i saken.

Den tredje siktede, også han en afrikansk mann, skulle opprinnelig fremstilles for varetektsfengsling tirsdag, men fengslingsmøtet ble avlyst og mannen ble løslatt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere