RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre skadd i kollisjon i Verdal

Sist oppdatert:
Steinkjer (NTB): Tre personer ble skadd da en lastebil, en pickup og en personbil kolliderte på E6 i Verdal i Nord-Trøndelag ved 13-tiden onsdag.

En 55 år gammel kvinne ble fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim. Skadene er alvorlige og tilstanden hennes er stabil, blir det opplyst fra sykehusets intensivavdeling.

De to andre skadde er innlagt på Sykehuset Levanger.

- Vi fikk melding klokka 13.06 fra lastebilsjåføren som var på vei sørover. Da han kom til avkjøringen til Fleskhus sto det en personbil i motsatt kjørefelt og ventet på å svinge av til venstre fra E6. Mens han ventet kom det en SUV som kjørte inn i denne personbilen bakfra. Den skjøv så personbilen inn i lastebilen som kom nordfra, sier operasjonsleder Oddbjørn Landsem i Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Begge personbilene er totalvrak, mens lastebilen har fått materielle skader i fronten. E6 var stengt i en periode etter ulykken.

Ulykken skjedde i ett av de mest ulykkesutsatte veikryssene i Nord-Trøndelag. Hastigheten på strekningen ble i sommer satt ned fra 80 til 70 kilometer i timen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere