RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre spanjoler til Saxo Bank

Foto: Tim de Waele (©TDWsport.com)
Sist oppdatert:
Alberto Contador har startet utformingen av drømmelaget sitt.

Team Saxo Bank-Sun Guard ligger ikke på latsiden. Heldigvis.

For når man mister ryttere som Fränk og Andy Schleck, Jens Voigt, Jakob Fuglsang og Matti Breschel, bør man helst ha en plan.

Og planen er allerede velkjent: Alberto Contador. Nå kommer flere av hans mest trofaste menn etter.

I en pressemelding opplyser nemlig laget at allrounderen Benjamin Noval, samt klatrerne Daniel Navarro og Jesus Hernandez, sykler for det danske laget de neste to sesongene. Trioen melder overgang fra Astana.

- Etter et personlig møte med de tre sterke og lojale rytterne finner jeg det innlysende å skrive kontrakt med dem, sier Bjarne Riis.

Contador er for tiden i nettopp Danmark for å sykle Handelsbankens gateløp i Herning. Derfor passet det godt å offentliggjøre hans nye lagkamerater akkurat nå.

- Det er overveldende å skrive kontrakt med Saxo Bank-SunGard. Å skulle samarbeide med Bjarne Riis og resten av laget, virker beroligende. Det har alltid fulgt en enorm respekt med lagets filosofi og ideer. Jeg både håper og tror at det blir et fruktbart samarbeid, sier Benjamin Noval.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere