*Nettavisen* Nyheter.

Tre strake for Kveen og Ahmadi

Klikk på bildet for å forstørre.

Norges G16-landslag avsluttet første del av EM-kvalifiseringen med tre seire, ni poeng og 6-0 i målforskjell. Torsdag ble Irland slått 1-0 etter scoring av midstopper Jonas Grønner. Shåresh Ahmadi, som scoret i forrige kamp, spilte de siste 15 minuttene, mens Markus Kveen satt på benken hele kampen. Kveen spilte samtlige minutter i de to første kampene.

- Stabiliteten og konsentrasjonen har blitt bedre under denne samlingen. Det skal sies at de to første motstanderne ikke var all verden, men det er en kunst å klare å slå dem også, sier G16-landslagstrener Øivind Nilsen til fotball.no.

Med gruppeseieren er Norge videre til mellomspillet, som er siste hinder før selve EM-sluttspillet. Gruppene til mellomspillet blir trekt i desember og skal gå av stabelen i april eller mai neste år.

- Jeg håper dette er startskuddet for fremgangen. Jeg er spesielt fornøyd med stegene spillerne har tatt i forhold til holdningene og modenhet. Jeg etterlyste stabilitet på forhånd og det har det vært. Jeg håper det vil føre til ytterligere fremgang, sier treneren.

Irland - Norge 0-1 (0-1)
Centenary, Ta`Qali, Malta - 100 tilskuere

Dommer: Magnus Thorisson, Island

Gule kort: Thomas Hoban, Irland

Mål: 0-1 Jonas Grønner (19.min)

Norge (4-3-3): Øystein Øvretveit - Lars Kallevik, Jonas Grønner, Kristoffer Haraldseid, Thomas Grøgaard - Fredrik Levorstad (Tony Hieu Vo 72.min), Ole Kristian Selnæs, Martin Rønning Ovenstad - Kjetil Kalve (Sharesh Ahmadi 65.min), Ohi Omoijuanfo, Veton Berisha.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.