RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre strake for Kveen og Ahmadi

Norges G16-landslag avsluttet første del av EM-kvalifiseringen med tre seire, ni poeng og 6-0 i målforskjell. Torsdag ble Irland slått 1-0 etter scoring av midstopper Jonas Grønner. Shåresh Ahmadi, som scoret i forrige kamp, spilte de siste 15 minuttene, mens Markus Kveen satt på benken hele kampen. Kveen spilte samtlige minutter i de to første kampene.

- Stabiliteten og konsentrasjonen har blitt bedre under denne samlingen. Det skal sies at de to første motstanderne ikke var all verden, men det er en kunst å klare å slå dem også, sier G16-landslagstrener Øivind Nilsen til fotball.no.

Med gruppeseieren er Norge videre til mellomspillet, som er siste hinder før selve EM-sluttspillet. Gruppene til mellomspillet blir trekt i desember og skal gå av stabelen i april eller mai neste år.

-  Jeg håper dette er startskuddet for fremgangen. Jeg er spesielt fornøyd med stegene spillerne har tatt i forhold til holdningene og modenhet. Jeg etterlyste stabilitet på forhånd og det har det vært. Jeg håper det vil føre til ytterligere fremgang, sier treneren.

Irland - Norge 0-1 (0-1)
Centenary, Ta`Qali, Malta - 100 tilskuere

Dommer: Magnus Thorisson, Island

Gule kort: Thomas Hoban, Irland

Mål: 0-1 Jonas Grønner (19.min)

Norge (4-3-3): Øystein Øvretveit - Lars Kallevik, Jonas Grønner, Kristoffer Haraldseid, Thomas Grøgaard - Fredrik Levorstad (Tony Hieu Vo 72.min), Ole Kristian Selnæs, Martin Rønning Ovenstad - Kjetil Kalve (Sharesh Ahmadi 65.min), Ohi Omoijuanfo, Veton Berisha.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere