RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre unge menn slått og ranet i Oslo

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Tre 18-åringer ble slått og fraranet penger og mobiltelefon på Røa i Oslo natt til onsdag. Politiet har trappet ned jakten på tre unge mørkhudede menn etter ranet.

Store politistyrker og politihelikopteret ble satt inn i letingen etter de tre gjerningsmennene i området. Ranet skjedde i Røaveien. Politiet ble varslet klokka 2.28.

- Vi fikk melding om at tre unge menn i slutten av tenårene var blitt angrepet bakfra, slått og fraranet en iPhone og penger. Vi var raskt på stedet med tilgjengelige mannskaper og har satt i gang søk etter de tre ransmennene med hundepatrulje og politihelikopteret, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

En av de tre klaget over smerter i hodet og fikk tilsyn av ambulansepersonell på stedet. Gjerningsmennene er beskrevet som mørke i huden og i 18-20-årsalderen. To av dem hadde svarte Canada Goose-jakker, og tredjemann hadde en grønn jakke.

- De tre ble sett løpende i retning gardeleiren på Huseby, sier operasjonslederen.

Søket ble trappet ned en drøy time senere. Krokan opplyser at saken skal etterforskes videre av Majorstua politistasjon. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere