RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trebarnsfar avslørt som snoptyv

Sist oppdatert:
Søtsakene på Rema 1000 var i kontinuerlig fare så lenge 39-åringen var på jobb.

Mannen tilsto å ha vært for langfingret mens han jobbet på lageret på en Rema 1000-butikk i Bergen.

Store mengder
I løpet av januar og februar 2005 stjal trebarnsfaren det siktelsen beskriver som «store mengder snop og sjokolade» fra lagerhyllene. Også toalettartikler og andre butikkvarer forsvant ned i lommene til den uærlige lagerarbeideren.

Til slutt ble svinnmengden så stor at 39-åringen ble avslørt som snoptyv. Han ble pågrepet av politiet og tilbrakte to dager i varetekt for sin slikkmunnhet. Senere viste det seg at han også hadde stjålet en kjøkkenventilator fra IKEA.

Tillitsbrudd
Midhordland tingrett mente det var formildende at mannen tilsto, og at han hadde vært i en vanskelig livssituasjon da tyverien skjedde. Men likevel fikk han refs for å ha gjort seg skyld i tillitsbrudd da han rappet varer fra jobben.

Trebarnsfaren fikk en betinget fengselsdom på 30 dager og fordi han også ble dømt for å ha kjørt for fort, fikk han en bot på 4000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere