*Nettavisen* Nyheter.

Tredjeperson i «Modern Warfare 2»

Robert Bowling fra Infinity Ward bekrefter etter lekkasje på YouTube.

06.11.09 08:39

Videoen er nå trukket tilbake på grunn av «opphavsrettslige begrensninger», men rakk i sin tid å vise fansen en alternativ kameravinkel. Klippet er tilsynelatende hentet fra en multiplayerkamp hvor det kjente førstepersonsspillet plutselig spilles i tredjeperson.

FOKUS: Alt om «Modern Warfare 2»

Bekreftes

Filmens autentisitet bevises ved at fransketalende menyer identiske med de tidligere publiserte synliggjøres, samt et kjapt bilde av spillpakken stemplet med det europeiske PEGI-merket, melder Gamespot.

Infinity Wards Robert Bowling bekrefter påstanden via Twitter. Han skriver følgende: «Ja, det har lekket en video. Ja, den bekrefter en ny spillemåte i Modern Warfare 2».

Begrenset

Bowling har blitt intervjuet på bloggen Joystiq, hvor han forteller at tredjepersonsperspektivet bare vil være tilgjengelig i spesielle situasjoner. Det vil ikke være mulig å bytte mellom førsteperson og tredjeperson under spillets gang, som for eksempel i «Fallout 3». Man gis kun tilgang til perspektivet i privatkamper hvor det er tydlig spesifisert at dette er en tredjepersonskamp.

- I en slik kamp MÅ alle være tredjeperson for å unngå fordeler til motstanderen. Dette er en ny kul måte å spille «Modern Warfare» på, sier Bowling.

Se åpningen av MW2 *SPOILER*

En film som viser hele åpningsekvensen av «Modern Warfare 2» er publisert. Klippet ser du nedenfor og er en skikkelig spoilerbombe. Ergo bør du tenke deg om før du trykker avspill.

HTML EMBED

«Modern Warfare 2» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 10. november. Spillet følger historien videre fra suksessen «Call of Duty 4: Modern Warfare».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.