RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trefoil ser økt produksjon

Sist oppdatert:
Oljeselskapet Trefoil er på offensiven og ser nå på nye investeringsprosjekter og forventer økt produksjon fra PPC-feltet.
Det går frem av en oppdatering Trefoil har sendt ut rundt selskapets aktiviteter torsdag morgen.

Trefoil melder at de så langt i år har hatt en nettoproduksjon på 4.600 fat per dag og økningen skyldes i hovedsak boreresultatene på Puesto Pozo Cercado-feltet (PPC). Selskapet er nå i ferd med å installere en gassgenerator på feltet og overgangen fra gassdrevne produksjonspumper til elektriske er ventet å øke selskapet produksjon.

Siden begynnelsen av året har det blitt boret en ny produksjonsbrønn på PPC som produserer 150 fat per dag. Videre er det boret en ny brønn i Chañares Herrados-lisensen og resultatene ser lovende ut. Resultatene av en produksjonstest er rett rundt hjørnet.

Den neste brønnen vil bli boret på Atamisqui i april/mai med en beregnet kostnad på 2 millioner dollar og forventet produksjonsstrøm på 200 fat per dag. Blir det treff mener Trefoil at det er fire nye prospekter i området. Det forhandles med riggselskapet Pride om leie av ytterligere en borerigg.

Etter boringen på Atimisqui har Trefoil to letebrønner klare for boring på Puesto Rojas-lisensen. Forventingene ligger på 300 og 400 fat per dag fra disse brønnene med nye prospekter klare ved treff.

Selskapet skal i år også gjennomføre 3D-seismikkstudier på Tupungato og Atamisqui-lisensene.

Styret skriver i oppdateringen at det har vært signalisert at kjøp av nye prosjekter ikke har topp prioritet i 2007, men selskapet evaluerer nå to nye muligheter.

Selskapet er også positive til utkomme av forhandlingen som nå pågår med partnerne i Chañares Herrados og PPC-lisensene.

Det opplyses forøvrig at selskapet planlegger et roadshow med start i april som skal innom Oslo, London, New York og Boston.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere