RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trefoil ser økt produksjon

Foto: PA Resources
Oljeselskapet Trefoil er på offensiven og forventer økt produksjon fra PPC-feltet.

Det går frem av en oppdatering Trefoil har sendt ut rundt selskapets aktiviteter torsdag morgen.

NA24 - din næringslivsavis

Trefoil melder at de så langt i år har hatt en nettoproduksjon på 4.600 fat per dag og økningen skyldes i hovedsak boreresultatene på Puesto Pozo Cercado-feltet (PPC). Selskapet er nå i ferd med å installere en gassgenerator på feltet og overgangen fra gassdrevne produksjonspumper til elektriske er ventet å øke selskapets produksjon.

Siden begynnelsen av året har det blitt boret en ny produksjonsbrønn på PPC som produserer 150 fat per dag. Videre er det boret en ny brønn i Chañares Herrados-lisensen og resultatene ser lovende ut. Resultatene av en produksjonstest er rett rundt hjørnet.

Den neste brønnen vil bli boret på Atamisqui i april/mai med en beregnet kostnad på 2 millioner dollar og forventet produksjonsstrøm på 200 fat per dag. Blir det treff mener Trefoil at det er fire nye prospekter i området. Det forhandles med riggselskapet Pride om leie av ytterligere en borerigg.

Etter boringen på Atimisqui har Trefoil to letebrønner klare for boring på Puesto Rojas-lisensen. Forventingene ligger på 300 og 400 fat per dag fra disse brønnene med nye prospekter klare ved treff.

Selskapet skal i år også gjennomføre 3D-seismikkstudier på Tupungato og Atamisqui-lisensene.

Styret skriver i oppdateringen at det har vært signalisert at kjøp av nye prosjekter ikke har topp prioritet i 2007, men selskapet evaluerer nå to nye muligheter.

Selskapet er også positive til utfallet av forhandlingen som nå pågår med partnerne i Chañares Herrados og PPC-lisensene.

Det opplyses for øvrig at selskapet planlegger et roadshow med start i april. De skal innom Oslo, London, New York og Boston.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere