RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trekantdrama i Robinson

Sist oppdatert:
Mens Britt Carin satt på øya og savnet utstemte Øyvind, koste han seg med en annen deltaker.

(SIDE2): Robinson-paret Britt Carin Jonassen (24) og Øyvind Olsen (26) tok et tårevått farvel i forrige ukes episode av Robinson.

Nå kan Side2 avsløre at det i ettertid skjedde et dramatisk kjærlighetsdrama i Malaysia som TV-seerne aldri kommer til å få se på TV3. Alle de utstemte deltakerne av ekspedisjonen oppholdte seg på Rawa Resort Island etterhvert som de ble utstemt. Der bor også utstemte deltakere fra andre lands Robinson-ekspedisjoner siden det er et samarbeid mellom landene om innspillingen i Malaysia. Det var hit Øyvind reiste da han ble stemt ut forrige søndag.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bak kameraene
Det TV-seerne ikke får se at etter en tid kommer Julianna Skartland (27) til denne resorten. Og det er da helvete bryter løs mellom deltakerne. Flere uavhengige kilder i produksjonen bekrefter overfor Side2 at Øyvind og Julianna hadde en «fling» bak Britt Carins rygg på resorten Rawa Resort Island.

- Det som skjer på Rawa forblir på Rawa, sier Julianna når hun blir konfrontert med Side2s opplysninger.

Øyvind på sin side blir svært beklemt og nekter å fortelle til Side2 hva som egentlig skjedde.

- Ryktene om Julianna og meg ler jeg meg i hjel av. Folk får si hva de vil. Det går rykter om alt mulig rart nå, sukker han oppgitt.

- Røk på en smell
Da Tom Andre «Tommen» Tveitan (38) fikk vite hva som hadde skjedd på Rawa ble det oppgjørets time.

- Øyvind røk på en smell det er helt klart, forklarer «Tommen» og omtaler Julianna i svært nedsettende ordelag.

«Tommen» visste at Øyvind skulle hente Britt Carin på Gardermoen da hun kom hjem fra Malaysia syntes derfor det var fair at hun visste hva hun gikk inn i.

- Britt Carin og jeg er gode venner og fikk en god kontakt i løpet av ekspedisjonen. Derfor mente jeg at hun fortjente å få høre sannheten, forklarer han.

- Jeg visste nøyaktig hva som hadde skjedd og prøvde å tvinge Julianna til å innrømme dette overfor Britt Carin. Det nektet hun å gjøre og da valgte jeg og fortelle alt jeg visste til Britt Carin på flyet hjem til Norge.

- Jeg er definitivt ikke en sladrekjerring men mente at hun burde vite dette. Jeg gjorde det, og har ingen problemer med å stå for det i dag, konkludere han.

Lyst på kjæreste? Prøv Side2 Single du også!

Svært overrasket
Britt- Carin fikk sjokk da «Tommen» avslørte hva som hadde skjedd.

- Jeg fikk høre det av ham på flyet hjem. Julianna satt i timevis i flysetet foran meg å nektet, mens jeg gråt og lo om hverandre, avslører Britt Carin til Side2.

- Tenk der satt jeg på øya og tenkte på Øyvind mens han tenkte tydeligvis på noe helt annet.

Til tross for disse negative opplysningene valgte hun å vise Øyvind ny tillit og å stå trofast med han når hun kom hjem fra Robinson-ekspedisjonen.

- Øyvind tok opp historien med Julianne selv ikke mange sekundene etter vi ble gjenforent på flyplassen. Og da valgte jeg å stå med han selv om jeg syntes synd på han, forklarer hun.

- Jeg var helt blind av kjærlighet og så ikke engang de to pistolene han hadde tatovert på ryggen, ler hun.

Men i ettertid er hun ikke nådig i sin dom, og får støtte av en av de andre deltakerne.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Ikke snill
- Alle tror Øyvind er en så kjekk og koselig kar men det er han overhodet ikke. Tenk å ha en jente på Robinson-øya også samtidig holde på med en annen på resorten. Det er tåpelig og latterlig gjort, raser Christopher Soltvedt (26).

Christopher mener TV-seerne har fått et helt feil inntrykk av hvem Øyvind Olsen virkelig er.

- Alle jentene elsker ham, men de aner ikke hvordan han egentlig er. Øyvind er ikke den snille, søte, sjarmerende loverboyen som kommer med blomster og champagne. Tvert imot.

- Han dater Britt-Carin, går bak ryggen hennes med en annen deltaker også dumper han henne på «God Kveld Norge». Herregud er det mulig, avslutter en sjokkert bergenser.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere