RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trendy i tights

Sist oppdatert:
Designerne «Sass & Bide» har lagt sin elsk på tights denne sesongen.

(SIDE2): Til våren og sommeren vil skomoten være høye hæler . Sko med hæler og knytting rundt anklene passer perfekt til tightsmoten som går igjen på catwalken til de amerikanske designerne «Sass & Bide» for høsten og vinteren 2006/2007.

  • Se motespesial lenger ned

Slankende effekt
Buksemoten i år er også trange jeans . De trange buksene og tightsene passer perfekt til pumps med snøring. I tillegg har moten en slankende effekt, slik at det vil se ut som du har lengre ben.

Lange bluser
Husk at det ikke er alle kropper som passer til alle moter. Har du litt mage eller brede hofter, kan det være en ide å bruke en lang topp eller bluse over tightsen og de trange jeansene.

Sexy i rødt
Fargene for 2006 er først og fremst sort og hvitt . Vil du sprite opp et litt kjedelig antrekk, kan du for eksempel bruke en tights i rødt . Det er både sexy og trendy. Men vær forberedt på å bli lagt merke til - rødt er en farge som er både sensuell og tiltrekkende.

Se bildene lenger ned - og bli inspirert.

Les også andre motesaker:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere