RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Trendy i turban

Vi blir inspirert av «Carrie».

(SIDE2): Hodeplagget er blitt en hot trend.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Inspirasjon
Etter at filmen «Sex and The City 2» har rullet over kinolerretet siden i vår har flere blitt inspirert av de fire motebevisste hovedpersonene.
Særlig turbanen til rollefiguren «Carrie» har vært med på å skape en ny hodeplagg-trend. Etter at filmen kom ut i USA økte salget av hodeplagget med 107 prosent i løpet av de fire neste ukene på Ebay.

- Det økende salget av turbaner viser jo bare hvor ivrige kvinner er etter å få den siste «Carrie»-looken, uttaler en talsperson fra Ebay til Vogue.

LES OGSÅ: Blir dette ny trend?

Populært blant kjendisene
Kate Moss viste seg med en gullfarget turban allerede i fjor, men det er nok «Carrie» og «Sex and The City»-serien som virkelig har satt fart på turbanmoten. Også designere og flere kjendiser er blitt inspirert av «Carries» stripete turban fra «Sex and The City 2». Jean Paul Gaultier presenterte sin tolkning av hodepynten under «Haute Couture»-visningen i Paris tidligere denne måneden. Også motefashionista og trendsetter Ashley Olsen har lagt sin elsk på den dekkende hodepynten.

Trendy også til neste år
Selv om turbanen ikke har vært så mye i gatebildet her hjemmet i vår og sommer blir hodeplagget stadig mer populært. Turbanen dukket opp på catwalken allerede i 2007, men det er først i sommer at hodeplagget virkelig har blitt en trend. Ulike tolkninger av turbanen vil være å finne i høstkolleksjonen til flere av motehusene, og moteekspertene mener at turbanen vil bli et enda hottere tilbehør neste sommer.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere