RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SOLBRILLEDRONNINGA: Dronning Sonja har alltid vært supertrendy i solbrilleveien - Mette-Marit mer klassisk. Se bildene nede i saken!
SOLBRILLEDRONNINGA: Dronning Sonja har alltid vært supertrendy i solbrilleveien - Mette-Marit mer klassisk. Se bildene nede i saken! (Scanpix)

Trendy som svigermor?

Dronning Sonja har alltid fulgt solbrilletrendene, men er Mette-Marit like fasjonabel på det området som sin svigermor? Se bildene og bedøm selv!

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit (34) har dilla på mørke solbriller og ser ikke ut til å følge en egentlig trend når det kommer til å beskytte øynene mot sola. Svigermor Sonja derimot har en helt annen solbrillehistorie.

Se bilder av de kongelige solbrilletrendene nede i saken!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Sonjas solbriller
Dronningen har hatt en mengde solbriller opp igjennom tidene og er det som har fulgt trendene så må det sies å være kongeparet. Kule hvite, smale solbriller fra 60-tallet da kongeparet var et nygift kronprinspar tyder på det, og ikke minst kong Haralds (71) hotte solbriller han brukte i skibakken.

Følger trendene
På slutten av 80-tallet fulgte dronning Sonja (71) trenden med de store solbrillene som var svært så trendy i det tiåret. På sine mer voksne dager har dronningen anlagt en mer klassisk stil når det gjelder solbrillevalg og Chanel er uten tvil en stor favoritt hos henne.

Mer trendy?
Mette-Marit sverger til en mye mer klassisk stil. Hun kan variere litt med fargene, men de er som regel mørke uansett. Hun velger som oftest en rektangulær solbrille og det er veldig kledelig for ansiktsformen hennes - og øyene skjules godt bak mørke glass når hun er ute i uoffisielle anledninger.

Sjekk de kongelige solbrillene under!

522

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere