RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trendy vår for gravide

Sist oppdatert:
Er du gravid? Ikke fortvil over hva du kan ha på deg.

(SIDE2): Vårens trend har aldri før passet bedre til gravide - og stjernene baner gjerne veien for deg.

«Må ha» til gravide
Alle vårens «må ha» passer like bra til en stor som en flat mage - og er perfekt for deg som er gravid. Stjernene pakker seg ikke inn i store joggebukser og t-skjorter under graviditeten - tvert i mot stråler de fra topp til tå.

Lær vårens heteste trender som passer perfekt til deg som er gravid her.

Babydoll
De hete babydoll-kjolene passer perfekt til deg som er gravid. Er du ikke gravid i år, men kjøper deg en babydollkjole, bør du absolutt ta vare på denne til senere. Hvem vet, plutselig kan det være kjekt med en kjole det er plass til litt mage under. Babydoll-kjolene blir en av vårens heteste trender.

Tunika
Vår er også tid for tunika, enten på byen eller på stranden. Tunika er kult i forskjellige farger og mønstre, eller du kan gå i helt ensfarget. Kjøp gjerne en i litt stor størrelse, så magen har plass til å vokse litt.

Tights
Fjorårets kule tightstrend forsvinner ikke ut av motebildet med det første. Tightsen er perfekt under en tunika eller superkorte kjoler. Dessuten er det perfekt å gå med for deg som er gravid. Hvem har vel ikke hørt gravides mas om å finne en kul og trendy gravidbukse? Tightsen er dermed perfekt.

Pumps/ballerinasko
Du føler deg kanskje ikke alltid så lekker som gravid, derfor gjelder det å legge fokus på de riktige kroppsdelene. Leggene og beina forandrer seg nødvendigvis ikke så mye. I år skal du legge fokus på leggene, og det passer perfekt også for deg som er gravid, om du ikke har veldig mye vann i kroppen. Om du tør, men vær selvfølgelig forsiktig, kan du kjøre på med høye pumps. Høye sko gir en slankende effekt. Pumps er også søtt, og passer perfekt til tights og kjoler.

Store solbriller
Skal du kjøpe én trendy ting i år, bør det bli et par kule solbriller. De skal fortsatt være store, men gjerne mer runde og ovale, enn firkantet. Solbriller passer alle, og kan forandre en hel look. Kjør derfor på med et par kule solbriller.

Vesker
Store vesker er fortsatt i vinden, og passer også til kvinner med en stor mage. Kjør på med spreke farger som gull, sølv og metallisk.

Styling
Husk at uansett hva du har på deg, kan alt se bedre ut med riktig styling. Ikke innta sofaen eller slurv med sminken fordi du er gravid. Lek litt med forskjellige frisyrer og lær deg hvilke trender som er hottest på sminkefronten i år.

Ha en flott og trendy gravid vår!

Se flere bilder av gravide stjerner lenger ned.

Les mer om mote og skjønnhet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere