RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trener du som Tom Cruise?

Sist oppdatert:
Hvilken treningstype er du? Sammenlign deg selv med en kjendis.

(SIDE2): Det er svenske Aftonbladet som har sammenlignet ulike treningstyper med kjente personer eller figurer. Kjenner du deg igjen ved noen av sammenligningene?

Den overivrige, som blir sammenlignet med Tom Cruise, løper inn i treningssalen og jogger på stedet til timen begynner. Den overivrige konkurrerer med instruktøren og skal vise hvem som er mest veltrent.

De fnisete, som minner om Paris Hilton og Nicole Richie, holder seg lengst bak i treningssalen med latterkrampe. De kommuniserer ved å hviske: «Å guuud» eller «Jeg døøøøør».

Den slitne, som minner om Britney Spears, var en gang veltrent. Personen tar gjerne en røyk etter treningen og vel hjemme kanskje også en sjokolade- det er jo fortjent etter en treningsøkt!

Nybegynneren minner om Disney-figuren Bambi. Kjennetegnene er nye treningsklær, personen er klønete og faller gjerne ut av øvelser som krever koordinasjon med armer og ben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere