Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Triana Iglesias på sykehus

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
TV3-programleder Triana Iglesias fikk en dramatisk start på innspillingen av sitt nye realityprogram.

(SIDE2): Innspillingen til TV3s sjekkereality «Paradise Hotel» er i full gang i Mexico. Glamourmodellen Triana Iglesias (26) er programleder og fikk et ublidt møte med det vakre landet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I bloggen sin forteller hun nøyaktig hva som skjedde.

- Jeg ble stukket av en rokke tredje dagen her, og havnet på sykehus... Da ble det action. Det var utrolig vondt, og veldig skummelt. Men nå er foten helt bra igjen, og jeg nyter livet i en hengekøye ved siden av Nils, skriver hun.

Mye humor
Smertene har begynt å forsvinne og Triana kan nå le av det som skjedde.

- Råkkefot! :))) Au! Har plutselig ikke så mye med dansing å gjøre, men jeg har nesten sluttet å halte også, og kan sikkert danse veldig snart.

Ble drept
Det var en rokke som drepte den populære australske krokodillejegeren Steve Irwin i 2006. Den tragiske ulykken skjedde da Irwin dykket utenfor Queensland. En av piggene gikk gjennom brystet og drepte 44-åringen umiddelbart. Opptakene var en del av en undervannsdokumentar om korallrevet Great Barrier Reef i Australia.

Romantisk
Triana skryter av at Mexico er et helt nydelig land, og at hun og ektemannen Nils Noa (28) koser seg på stranden og har begynt å slå seg til ro.

- Det er faktisk delfiner her også :) Bortsett fra dårlig Internettforbindelse, og Rokke "ulykken", så har jeg det heeeeerlig! Det jo noen jeg savner veldig hjemme... Så jeg håper de vet at jeg tenker på dem;) Og fra nå av skal jeg se opp (eller ned blir det jo, siden de er i vannet) etter skummel fisk, spøker Playboymodellen.

Fullt kaos
Det var en tydelig spent Triana som blogget så fort hun hadde kommet fram.

- Da landet jeg i Mexico. Men 8 timer tidsforskjell, og en dag forsinket- pga. kaos i Mexico city. Det her er veldig spennende... Mexico skal være mitt nye hjem de neste 2 månedene.

- Jeg vet ikke helt hva som venter meg... men SOL det er det her :), skriver 26-åringen.

Sjekk Trianas blogg

Populært
Programmet ParadisHotel fikk tusenvis av søkere og er blant de nye storsatsingene til TV3 i vår. I fjor sommer sendte TV3 fjerde sesong av den danske realityserien "Paradise Hotel", til stor glede for skuelystne nordmenn.

I serien skal tolv single jenter og gutter kjempe om å finne en partner for å unngå å bli sendt hjem. Programmet har vært preget av nakenhet og mye sex, og serien gikk sin seiersgang over hele landet med seertall på opptil 100.000 per episode.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!