RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trillemarka-kommuner utsetter behandlingen

Prestfoss (NTB): De tre kommunene Nore og Uvdal, Rollag og Sigdal vil trolig vente med å behandle storsatsingen Arena Trillemarka til et fellesmøte senere denne måneden.

Formannskapet i Sigdal kommune utsatte onsdag behandlingen av Arena Trillemarka. Fra før har også formannskapet i Nore og Uvdal gjort det samme.

Prosjektet har en prislapp på nærmere 18 millioner kroner. EU-systemet kan trolig bidra med inntil 4 millioner kroner i støtte, noe som i så fall vil forutsette positive vedtak i Nore og Uvdal, Rollag og Sigdal innen 15. mars, opplyser fungerende ordfører Runolv Stegane (V) i Sigdal.

Han mener det er behov for mer informasjon i saken, og at det er viktig å samle lokal støtte bak et prosjekt der kommunene selv må bidra med 5-6 millioner kroner.

De tre kommunene vil trolig bestemme seg i saken etter et fellesmøte for formannskapene som skal holdes i Rollag 18. februar. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere