RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trøim skal åpne Nasdaq

Sist oppdatert:
Skipsreder John Fredriksens høyre hånd og nære medarbeider Tor Olav Trøim (bildet) skal torsdag til uken forstå åpning av handelen på USA-børsen Nasdaq
Trøims åpning av handelen skjer i forbindelse med den store interessen rederiet Golar LNG har fått i det amerikanske markedet det siste året.

Aksjen har gått mer enn 100 prosent på Nasdaq hittil i år, og volumene har økt markant blant annet etter at rederiet hentet inn friske penger i det amerikanske markedet i sommer.

Trøim, som er konsernsjef i Golar LNG, skal samme dag holde en presentasjon på Marine Money og DVB Marine Finance Forum i New York.

Åpningen vil bli vist på Nasdaqs egen tv-kanal som blant annet har en enorm skjerm i sentrum av New York. Dette blir Trøims andre opptreden på Nasdaq, den forrige var i forbindelse med notering av Golar på Nasdaq i fjor.

I tillegg til Trøim vil Saleem Alavi fra investeringsbanken DVB og Fisoye Delano fra University of Houston være på podiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere