RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trine fant diamantring til 12.000 i blomsterpotta

Foto: Elisabeth Gulaker / Privat (Stjørdalens Blad / Privat)
Sist oppdatert:
Nå er ringen endelig tilbake hos sin rettmessige eier.

Hilde Sakshaug fikk sjokk da hun søndag leste i Stjørdalens Blad at Trine Helene Hammer ved Blomstertorget på Torgkvartalet hadde funnet en diamantring i en blomsterpotte.

- Jeg ringte straks butikken. Jeg tok med meg sertifikatet på ringen og kjørte nedover. Nå skal jeg påskjønne finneren, understreker Hilde Sakshaugtil bladet.no.

- Jeg trodde ærlig talt at jeg ikke skulle få igjen diamantringen min. Jeg hadde lett etter den høyt og lavt, men jeg hadde liten tro på at noen skulle gi den tilbake om de fant den på Torgkvartalet, sier hun.

LES OGSÅ: Fant diamantring i blomsterpotta

Sakshaug hadde kjøpt ringen til seg selv etter en bonusutbetaling på jobb.

- Den hadde alltid vært litt for stor, men jeg var som regel påpasselig med å sette en mindre ring utenpå. Da jeg kom heim onsdag kveld i forrige var ringen borte. Jeg lette i veska, i bilen og på jobb, men jeg fant den ikke igjen. Nå er jeg evig takknemlig over at finneren ikke stakk den i egen lomme, sier Hilde Sakshaug.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere