*Nettavisen* Nyheter.

Trippeldrapssiktet flyttet til Trondheim

Foto: Bertinussen, Rune S. (SCANPIX)

Sykehuset i Tromsø var ikke lenger sikkert nok for 38-åringen.

26.03.09 16:43

Tromsø (NTB): Den trippeldrapssiktede 38-åringen i Tromsø er overført til sikkerhetsavdelingen Brøset ved St. Olavs hospital i Trondheim. Han vil tidligst bli avhørt neste uke.

Årsaken til flyttingen er at sikkerhetsavdelingen i Trondheim regnes som sikrere enn den tilsvarende avdelingen i Tromsø, og at politiet i Tromsø ikke lenger har kapasitet til å bidra med vakthold rundt den farlige pasienten.

Mannen skal dessuten observeres av rettspsykiatrisk sakkyndige på Brøset, hvor forholdene ifølge politiet ligger bedre til rette.

Forsvareren har meddelt politiet at 38-åringen ikke vil la seg avhøre torsdag fordi han ikke føler seg i god nok form til det. Politiet og forsvarer har av ulike årsaker ikke anledning til å avhøre mannen fredag eller i helgen.

– En ny vurdering av muligheten for avhør vil bli gjort i neste uke, skriver politiadvokat Elin Nordgård Strand i en pressemelding.

Mannen er siktet for å ha drept alle de tre ofrene med kniv, enten sent natt til søndag eller tidlig søndag morgen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.