RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trønder-Avisa snek seg inn i Dagens Næringsliv

Sist oppdatert:
Trønder-Avisa var ubuden gjest i Dagens Næringsliv i onsdag.

De 9 000 eksemplarene av Dagens Næringsliv som trykkes hos Adressa Trykk i Trondheim, ble onsdag sendt ut med to sider fra Trønder-Avisa. Øverst til høyre i avisens andreside står det tydelig Trønder-Avisa, og Arne Løberg er oppført som sjefredaktør.

Også avisens nest side med blant annet tv- og radioprogram var hentet fra Trønder-Avisa.

- Hele opplaget på omtrent 9.000 aviser ble sendt til abonnenter i Midt-Norge med denne feilen, opplyser vedlikeholdssjef Einar Ranum i Adressa Trykk til Adresseavisa.

Årsaken til tabben er at begge avisene trygges på samme trykkeri og omtrent samtidig. Platene til begge avisene kjøres ut parallelt, og sorteres vanligvis i ettertid. Denn egangen var imidertid ikke sorteringen og kvalitetssikringen god nok, og en plate fra Trønder Avisa ble lagt sammen med platene til Dagens Næringsliv. Og når blemmen heller ikke ble fanget opp i løpet av trykkeprosessen førte det til at Dagens Næringsliv fikk en trøndersk vri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere