RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trønder-politikere mener Giske må gå av som nestleder


Et stort flertall av de spurte vil verken støtte Giske eller be ham gå.
Et stort flertall av de spurte vil verken støtte Giske eller be ham gå. Foto: Paul Weaver
Sist oppdatert:
Trond Giske mister støtte også i sitt hjemfylke. Enkelte Ap-politikere i Trøndelag mener nå at hans tid som nestleder er over.

Arbeiderpartiets tillitsvalgte i Trøndelag er splittet i synet på Giske-saken, skriver Trønder-Avisa. Avisen har kontaktet partiets ordførere og fylkespolitikere i Trøndelag.

Et stort flertall av de spurte vil verken støtte Giske eller be ham gå. Men noen sier rett ut at tiden er inne for at Giske må ut av partiledelsen.

– Under forutsetning at det er hold i bare ett av varslene, er det bare én utgang på dette. Det er at Giske er ferdig. Det er jeg helt sikker på kommer til å skje, sier Levanger-ordfører Robert Svarva.

Snåsa-ordfører Tone Våg mener likeledes at Giske ikke kan fortsette som nestleder.

– Jeg har ikke sett varslene, men Giske har jo selv sagt dette har vært en øyeåpner for ham, og dermed innrømmet at han har hatt en utilbørlig oppførsel. Det er alltid hensynet til partiet som bør gå foran. Han bør innse det, og trekke seg snarest, sier hun.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere