RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trodde gutt (8) hadde gått gjennom isen

Sist oppdatert:
Full utrykning fra brannvesen og politi.

Flere uavklarte meldinger om at både ett og flere barn hadde gått gjennom sjøisen på stedet utløste en storstilt redningsaksjon søndag ettermiddag.

Dykkere, redningshelikopter, politi og frivillige ble raskt kalt ut etter at første melding kom inn til 110-sentralen i Agder klokken 17.12.

Første melding lød på at et barn hadde gått gjennom isen på stedet. Noe senere ble meldingen endret til at flere personer skulle ha gått gjennom isen.

Drøyt 40 minutter senere ble aksjonen avblåst av politiet.

– Det viste seg at en 8 år gammel gutt som hadde stått på skøyter, og hadde kommet på feil side av et elveos på stedet, ble stående fast. Moren oppdaget at gutten var vekk og slo alarm før hun selv bega seg ut på isen for å lete etter sønnen, forteller operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NTB.

– Alt endte godt, fortsetter operasjonslederen som uttrykker tilfredshet med at alarmberedskapen viste seg å fungere godt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere