RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tromsø Ap vil ha ny komité og mer tid til nominasjonen

Sist oppdatert:
Tromsø (NTB-Jan-Morten Bjørnbakk): Tromsø Arbeiderparti vil ha mer tid til stortingsnominasjonen og mener en ny komité vil bidra til en ryddig og samlende prosess.

I et krisemøte søndag kveld ba lokallaget Troms Ap om nettopp å oppnevne en ny nominasjonskomité og utsette selve nominasjonen til over nyttår. Anmodningen til fylkespartiet var det fjerde og siste punktet som ble vedtatt i møtet, som ble holdt i etterkant av at Roger Ingebrigtsen trakk seg som statssekretær og stortingskandidat fredag. Lokallagsleder Odd Arne Thunberg forteller om en spesiell stemning på søndagens hasteinnkalte møte.

- Det var selvfølgelig preget av den vanskelige situasjonen partiet er i. Jeg vet ikke om Arbeiderpartiet uansett har vært i en sånn situasjon, sier Thunberg til NTB.

- Jeg vil ikke spekulere i hva som er verst. Vi ønsker i stedet å avslutte alle spekulasjonene, sier lederen i Troms Ap.

Lokalstyret beklager den situasjonen som har oppstått og det regel- og tillitsbruddet Ingebrigtsen begikk da han i 2004 innledet et forhold til en 17 år gammel jente som var aktiv i partiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere