Gå til sidens hovedinnhold

Troms Ap vil trolig ha Henriksen og Knutsen på topp

Oslo (NTB): Selv om Tromsø Ap satte tidligere Tromsø-ordfører Herman Kristoffersen som listetopp, vil fylkeslaget trolig ha Martin Henriksen og Tove Karoline Knutsen på de to øverste plassene.

Etter at Roger Ingebrigtsen trakk seg fra alle politiske verv både lokalt og sentralt i desember, har det vært helt åpent hvem som ender opp med førsteplassen på Troms Aps stortingsliste.

Tirsdag kveld fikk Ap-veteranen Herman Kristoffersen rent flertall på Tromsø Aps nominasjonsmøte, men ifølge Aftenposten ligger det likevel an til at både Henriksen og Knutsen får de to første plassene.

- Jeg har ikke endret holdning når det gjelder hvem som skal være vår toppkandidat. Jeg har stemt for Martin Henriksen i to runder og har ikke skiftet syn, sier lederen i nominasjonskomiteen i Troms Ap, Roald Linaker.

Men det er ifølge avisa en aktuell problemstilling å sette Knutsen på førsteplassen og Henriksen på plassen bak, en løsning som vil bli diskutert på fredagens møte i nominasjonskomiteen. Begge de to første plassene er trolig sikret en plass på Stortinget. (©NTB)

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå