RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tromsø leier Vålerenga-spiller

Sist oppdatert:
Mostafa Abdellaoue reiser nordover.

Se intervju med Mos her

Vålerenga har blitt enige med Tromsø om en utlånsavtale for angrepsspilleren Mostafa Abdellaoue (22). Avtalen starter 20. mars og går ut 2011-sesongen. Det betyr at Abdellaoue er aktuell for Vålerenga i seriestarten mot Viking 19. mars.

- Mos er nå i en alder hvor han har behov for regelmessig spilletid på et høyt nivå for å fortsette utviklingen sin. Da har Mos og vi sammen kommet til at det er ønskelig leie han ut til en Tippeligaklubb nå, forklarer sportsdirektør Truls Haakonsen.

- Vi har fortsatt veldig tro på Mos som spiller og tror ett år i Tromsø hvor han er forespeilet regelmessig spilletid vil gjøre han godt.

- Skal tilbake sterkere

Abdellaoue har spilt åtte av vinterens treningskamper for Vålerenga, han har startet fire av disse og har scoret tre mål. I Tippeligaen 2010 var han på banen i 18 av 30 kamper i Tippeligaen. Da spilte han fra start fire ganger og scoret fem mål.

- Det er riktig for min utvikling å få regelmessig spilletid. Jeg er på et punkt i karrieren hvor jeg trenger det, sier Mos til VIF TV.

- Målet er å spille mer og komme tilbake mye sterkere. Jeg er mer motivert enn noen gang og vise at jeg er god for en plass i Vålerenga.

Se intervju med Mos her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere