*Nettavisen* Nyheter.

Tromsø leier Vålerenga-spiller

Mostafa Abdellaoue reiser nordover.

11.03.11 17:32

Se intervju med Mos her

Vålerenga har blitt enige med Tromsø om en utlånsavtale for angrepsspilleren Mostafa Abdellaoue (22). Avtalen starter 20. mars og går ut 2011-sesongen. Det betyr at Abdellaoue er aktuell for Vålerenga i seriestarten mot Viking 19. mars.

- Mos er nå i en alder hvor han har behov for regelmessig spilletid på et høyt nivå for å fortsette utviklingen sin. Da har Mos og vi sammen kommet til at det er ønskelig leie han ut til en Tippeligaklubb nå, forklarer sportsdirektør Truls Haakonsen.

- Vi har fortsatt veldig tro på Mos som spiller og tror ett år i Tromsø hvor han er forespeilet regelmessig spilletid vil gjøre han godt.

- Skal tilbake sterkere

Abdellaoue har spilt åtte av vinterens treningskamper for Vålerenga, han har startet fire av disse og har scoret tre mål. I Tippeligaen 2010 var han på banen i 18 av 30 kamper i Tippeligaen. Da spilte han fra start fire ganger og scoret fem mål.

- Det er riktig for min utvikling å få regelmessig spilletid. Jeg er på et punkt i karrieren hvor jeg trenger det, sier Mos til VIF TV.

- Målet er å spille mer og komme tilbake mye sterkere. Jeg er mer motivert enn noen gang og vise at jeg er god for en plass i Vålerenga.

Se intervju med Mos her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.