Gå til sidens hovedinnhold

Tromsø-ordfører (H): - Skittpakke mot Ingebrigtsen

Tromsø (NTB): Roger Ingebrigtsen er utsatt for en skittpakke, sier Høyre-ordfører Jens Johan Hjort i Tromsø. Han betegner saken som et nytt lavmål i norsk politikk.

- Ingen illusjoner om at avsender skammer seg som Roger, skriver han i en Twitter-melding, som han avslutter med hashtagen #shit.

Ordføreren betegner avsløringen av Ingebrigtsens forhold til en 17-åring for åtte år siden som tidenes største og best timede skittpakke. Overfor Nordlys sier han at han verken vil stille seg til doms over Ap-politikeren, eller forsvare ham. Men han betegner forholdene rundt avsløringen som usmakelig.

- Hvis man ikke kan ta ham på redelig vis, må det være fordi han fortjener å komme på Stortinget. Det er åpenbart for meg at det har vært en kynisk plan rundt når dette skulle komme fram, slik at det ikke var noen tvil om resultatet, sier Hjort.

Han mener de som står bak, har sunket til et nivå hvor makten er viktigere enn politikken og budskapet.

Selv om han er ordfører for et konkurrerende parti, betegner han Ingebrigtsens avgang som et tap for nordnorsk offentlighet. Han sendte selv en støttemelding til ham fredag. (©NTB) (©NTB)

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag