Gå til sidens hovedinnhold

Trond Anderssen om V65

Megaman Neo har ikke hatt marginene på sin side i de store oppgjørene i Sverige, men onsdag i kvalififseringen til UET-Derby får han en ny sjanse til å vise hva han er laget av

Her kan du laste ned løpsprogram

Her kommer Nettavisens V65-tips

Trond Anderssen holder fast på at det er det største talentet han noensinne har trent og alt er bra med Super Arnie-sønnnen dagen før kvalifiseringen.

-Vi har bare kjørt her hjemme med 4 Megaman Neo (V65-5) i det siste, men vi er veldig fornøyde med det han gjør i trening om dagen. Mellom løpene sørger vi for variert og humørfylt trening hjemme på bløtt underlag så han holder seg i orden og ikke mister gnisten og formen. Så lenge grunntreningen er solid, tror jeg ikke på spissing til løpene, det har vi heller ikke gjort nå. Han er som sagt det beste jeg har kjent på kapasitet. Vi river av alle skoene som vanlig og satser mot tet. Han har stabilisert seg mye i år og har bare galoppert en gang; da hadde han et sår på beinet. Jeg har klare ambisjoner om en finaleplass og synes også at han skal regnes med klar vinnersjanse. Vi har ikke havnet i det verste heatet og han er vant til å kjempe mot hester av dette kaliberet, forteller Trond som tror mer på Megaman Neo enn Lass Fenomen som fortsatt holder formen.

4 Lass Fenomen (V65-2) har vært fantastisk i lang tid og utvikler seg fortsatt i takt med grunnlaget sitt. Trener Trond Anderssen er overrasket over hesten og kan fortsatt ikke se noen svakhetstegn i trening.

-Jeg går egentlig bare og venter på formsvikt, men Lass Fenomen er uforskammelig pigg og frisk om dagen. På Færjestad ble han overflydd og fikk siden aldri se dagens lys. Onsdag har han muligheten til å ta årets åttende seier, men han er ingen banker i mine øyne. Teten er målet, men han går fra alle posisjoner og er ikke avhengig av den posisjonen. Vi er usikker på om vi river av framskoene, avhengig av baneforholdene, men det har ikke så stor betydning, forteller ”Buller`n”.

5 Thai Tanium (V65-6) har trengt god tid på seg til å få spenst og fart i beina. I år har imidlertid den storvokste broren til Thai Tanic fått sving på sakene og fullførte flott til andreplass i Derby. Mot de store gutta, er det likevel en premie som gjelder.

-Thai Tanium fikk en reaksjon etter Derby og var ikke på topp i sin siste start. Vi har behandlet ham etter det, men han er normalt kun ute etter premie mot disse hestene, sier en av norges mest suksessrike trenere

Kilde: Norsk Rikstoto

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger