Trønderhelter mot Tufte

Det er duket for comeback for flere gamle fotballhelter når Tufte spiller mot Rosenborg torsdag.

29.11.06 21:48

(SIDE2:) Torsdag er det duket for sesongens aller siste «Heia Tufte» og naturligvis også årets klimaks, kampen mot Rosenborg.

Bratseth-comeback
Vivi Trøsvik i TVNorge lover overraskelser.

- Rune Bratseth, Mini Jacobsen og Sverre Brandhaug stiller på Rosenborg sin banehalvdel, så Tufte må nok svare med samme mynt, sier hun hemmelighetsfullt til Side2. Og legger til:

- Du skal ikke se bort fra at noen kanskje trer av sine faste roller.

Thorstvedt i mål?
Dermed antydes det langt på vei at trener Erik Thorstvedt kan komme til å spille for Tufte torsdag.

Fjorårets finale sto mellom Tufte IL og Vålerenga i et fullsatt Vallhall. Denne gang skal Tufte spille på Lerkendal. TVNorge opplyser om 8000 forhåndssolgte billetter og god stemning i troppen.

Også assistent-trener Pettersen er optimist.

- Vinner 15-1
- Rosenborg har jo spilt et par (1.000) flere kamper enn oss. I tillegg har de Roar Strand, som visstnok er bedre enn Zidane. Men jeg skriver om Rosenborg på masternivå, og har fullstendig kontroll på deres styrker og svakheter. Tufte IL - RBK? 15 - 1! konstaterer Pettersen på Tuftes nettsider.

Nerdene har trent tøffere enn sist denne sesongen. Blant annet har de vært i militæret, gått Skarverennet, seilet på Færderseilasen og spilt mot brasilianske strandløver i Speedo i Brasil.

Seer-svikt
Andre sesongen av Tufte var blant seriene som det på forhånd knyttet store forventninger til. Men serien har ikke innfridd forventningene og mistet seere selv etter at TVNorge besluttet å flytte sendedag fra tirsdag til torsdag.

Forrige sesong lå snittet på rundt rundt 676.000. Denne gangen har oppslutningen vært på rundt 279.000.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.