RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Troppen til seriepremieren

Sist oppdatert:
Sjekk Vålerengas tropp til seriestarten mot Haugesund her.

Vålerenga tar i mot Haugesund til seriestart på Ullevaal stadion søndag kl. 18.00.

Kjøp dine billetter her

Luksusproblem for Andresen

Det er som kjent kun lov å ha 18 spillere i en kamptropp i Tippeligaen, og på lørdagens trening var alle spilleklare bortsett fra langtidsskadde Aleksander Solli og Yssouf Koné. Det gjør sitt til at Martin Andresen har fått en utfordring i å ta ut kamptroppen mot Haugesund.

- Nå er det dessverre sånn at ikke alle kan være i en kamptropp, men dette er et luksusproblem for oss, sier Andresen til vif-fotball.no.

- Samtidig er det et luksusproblem vi ønsker å ha, for vi trenger en såpass bredde om vi ønsker å være med å kjempe i toppen.

Flere kan debutere

I troppen finnes flere av Vålerengas nykommere foran årets sesong. Joachim Thomassen, Marcus Pedersen, Simon Larsen, Abdurahim Laajab og Martin Pusic kan alle få sin debut for Vålerenga søndag.

Vålerengas tropp mot Haugesund: 1 Lars Hirschfeld, 34 Gudmund Taksdal Kongshavn, 3 Andreas Nordvik, 4 André Muri, 6 Simon Larsen, 8 Abdurahim Laajab, 10 Veigar Páll Gunnarsson, 11 Morten Berre, 13 Fegor Ogude, 15 Joachim Thomassen, 16 Håvard Nielsen, 17 Mohammed Fellah, 19 Marcus Pedersen, 20 Dawda Leigh, 22 Martin Pusic, 23 Kristofer Hæstad, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere