Gå til sidens hovedinnhold

Tror 40-åring frøs i hjel

Mistenker ikke noe kriminelt bak dødsfall på Brevik.

En 40 år gammel sarping ble funnet død på en gangsti mellom Tunejordet og Brevik onsdag morgen. Trolig har han frosset i hjel, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

40-åringen ble funnet død i sittende stilling av en tilfeldig forbipasserende på gangstien bak Coop Østs administrasjonsbygning ved 09-tiden onsdag morgen.

– Vi mistenker ikke noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet. Foreløpig vet vi ikke dødsårsaken, og mannen er nå sendt til obduksjon, som er rutine i slike saker, sier politiførstebetjent Sigmund Andersen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Tynnkledd
Politiets hovedteori er imidlertid at 40-åringen rett og slett har frosset i hjel i sprengkulda. Avdøde hadde på seg boblejakke, men var ellers svært tynnkledd, og han hadde verken lue eller hansker på seg da han ble funnet. På føttene var han iført tynne basketsko.

Etter all sannsynlighet var sarpingen på vei hjem til sin egen leilighet, som ligger et par kilometer vest for der han ble funnet.

Men politiet vet så langt ikke hvor lenge mannen har ligget død på stedet.

Kom hjem tirsdag

Avdøde skal ha kommet hjem til Sarpsborg etter et lengre utenlandsopphold i varmere strøk tirsdag formiddag.

Det var for øvrig svært kaldt i hele Sarpsborg-distriktet natt til onsdag og onsdag morgen. Temperaturen lå på flere steder ned mot 20 minusgrader.

Les også: Død mann funnet på Tunejordet

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg