Tror d’ikke før jeg får se det

Horoskoper er noe som opptar mange, og flere av oss tror på det – så lenge det er positivt. Her ser vi på hvordan uka kommer til å gå for en tvilling.

21.06.04 15:27

I de fleste aviser og magasiner er det horoskoper. De har mer eller mindre seriøse spåfolk, og man kan lese hvordan kjærligheten, jobben og privatlivet kommer til å arte seg framover. Men er det sant? Vi har valgt ut en tvilling som er født 4.juni 1982, og vil spå hans liv den kommende uka. I slutten av uka kommer vi tilbake til ham for å se hvor mye som stemte av spådommen.

Hva er en tvilling?
Tvillinger er født mellom 21.mai og 21.juni, men datoene er ofte ulike i forskjellige horoskoper. De er pratsomme og interessert i det åndelig. En tvillings farge er gul og rosa eller turkis og sølv. Planeten er Merkur, ukedagen onsdag, tallet 5, grunntone Fiss, noter D, F# og A# og bokstavene er E, N og W. Av partnere passer de best sammen med vekter, vannmenn, løver og værer, og partneren vil være temperamentsfull og filosofisk. Tvillingenes dyr er blant annet brevdue, planter er blant annet persille, gjenstander blant annet aviser, og byer blant annet Drammen og Skien. Utseendemessig har de en lang og spinkel figur, blek hudfarge, men blir fort brun, skarpe ansiktstrekk og høy panne. De har ofte angst, astma og bronkitt. Tvillinger har alltid en replikk på lager, og har rask oppfatningsevne.

Horoskopet
Vår tvilling kan bli veldig lidenskapelig interessert i noe denne uka. En diskusjon han trodde var ment politisk eller intellektuell, kan vise seg å bli personlig, dersom han ikke anerkjenner den andre personens meninger. På torsdag eller fredag vil han ha en krangel med et familiemedlem, og det er ikke hans feil, men hans ansvar. Ting roer seg kanskje litt, men han er nervøs og bekymret for å gjøre feil, og vet ikke hvilken vei han skal gå. På tirsdag kan kanskje hjelpen komme, for da vil Merkur, kommunikasjonsplaneten, lage et fint aspekt til Uranus, og han kan kanskje få akkurat den informasjonen han trenger. Han skal ta faktaene han har lett lenge etter til seg, og slutte å bekymre seg for detaljer. Uansett hva han gjør må han ikke tvile på seg selv. Hadde det ikke vært for at penger var et stort problem, ville han vært mer lykkelig. Penger bør han faktisk ikke tenke på i det hele tatt. Fra onsdag vil han ha heftige diskusjoner med søsken eller naboer. I dag, 21. juni, vil han ha humørsvigninger og føle seg misfornøyd. Han er fristet til å ignorere et problem, men å overse det vil bare gjøre ting verre. Enten kan han hanskes med det nå, eller takle det senere når det er mye større. Han kan føle seg motivert til å delta i lokalsamfunnet, og det kan være en sosial sak han har vært fascinert av i lang tid. Det vil være bra for ham å konsentrere seg om å gjøre noe for samfunnet. Hvis han skal på ferie, anbefales Mexico eller Poerto Rico.

Kjærlighet: Han har ett øye for lommeboka og ett for fremtiden, men skal ikke la seg stresse. I stedet skal han løse problemene. I begynnelsen av uka vil han finne en partner han har det morsomt med, men må ikke dra det for langt, da det vil oppstå en misforståelse torsdag eller fredag. I dag kan en venn bli sjalu på ham, noe som kommer helt overraskende. Kjærlighetslivet går ikke så fort som han ønsker, men etter 29.6. vil alt bli bedre.

Lykketall: Tallene tvillingen bør satse på er 9, 12, 23 og 31 eller 1, 18, 29 og 30.

Dyretegn: Ifølge den kinesiske astrologien er hans dyretegn en vannhund. Denne uken vil han få mulighet til å vise seg fram i hans nåværende jobb, og bør vise sjefen at han kan jobbe hardt og løse problemer på vedkommendes måte.

Spøsmål: På spørsmål om Tvillingen kommer til å få en fin uke, ble svaret her nei, men han kommer til å få en hyggelig overraskelse og ta en tur til Kina.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag