*Nettavisen* Nyheter.

Tror Helene går til finalen

Eksperter verden rundt plasserer Helen Tråsavik blant de syv beste i Miss Universe. Se bikinibildene fra finaleprøven.

27.05.05 15:08

(SIDE2): Først mandag blir det kjent hvem som blir de 15 finalistene av årets 81 deltagere. Men et panel med eksperter har utpekt sine favoritter for konkurransen. Flere av dem har tatt Helene Tråsavik med som en het kandidat.

- Beste europeiske

Rafael Delfin fra USA og Fillipinene har Helene som nummer fem og skriver at hun er den beste europeiske kandidaten:

- Hvorfor? Fordi alle de andre er forutsigbare og ser uinteressante ut. Dessuten er et av hennes uvanlige talenter at hun får folk til å le med henne og av henne (sier hun i resymeet sitt).

- Mangler attributter

Pierlugi Dialuce fra Italia plasserer Helene som nummer syv og skriver:

- Hun har sjanser til en god plassering kanskje på grunn av at hun er halvt thailandsk, og på grunn av hennes mystiske ansikt. Men at hun mangler de fysiske attributtene.

Brendon Cadway fra Australia har Helene som nummer seks og Nick C. fra Tyrkia har henne som nummer syv.

Miss Canada favoritt

Den som er tippet flest ganger på førsteplass er Miss Canada, Natalie Glebova. Og Miss Helleas, Evangelia Aravani, er den heteste kandidaten til andreplassen.

Holdt bikinishow

Torsdag kveld ble det holdt et presentasjonsshow i Bangkok. Da fikk juryen som har fulgt missene fra dag én, se deltagerne føre seg på scenen. Til bikinidelen var det nå valgt hvite bikinier, med unntak av den indonesiske deltageren, Artika Sari Devi, som grunnet sin religiøse overbevisning stilte i badedrakt.

Alle missene bar flortynne kast rundt håndleddene. Helene fra Egersund hadde fått et knall rosa kast og dette var rålekkert sammen med den hvite bikinien.

Onsdag viste missene nasjonaldrakter, og da stilte Helene i Rogalandsbunad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.