RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror ikke på Opticom-Keith

Sist oppdatert:
Den tidligere stjernemegleren Arne Fredly har kjøpt seg opp i Opticom. Han tror Opticoms Robert Keith (bildet) bløffer når han er negativ. Fredly har tidligere truffet blink på Opticom
For fire år siden skaffet Arne Fredly Sundal Colier norgesrekord i overskudd ved egenhandel i Opticom-aksjer.

Siden har Fredly etablert seg som investor, og nå kan Finansavisen melde at han igjen satser på Opticom.

Gjennom fondet Atlas Capital Management har han kjøpt 100.000 aksjer, og er dermed 13. største aksjonær i Opticom, og det har han gjort etter at Opticoms storaksjonær og styreformann Robert Keith i det siste har vært uvanlig negativ i forhold til Opticoms muligheter for å lykkes med sine nye minne-teknologi i datterselskapet Thin Film Electronics, blant annet når det gjelder fremdriften i det viktige samarbeidet med Intel.

- Jeg er skeptisk av natur, men dette tror jeg blir sinnsykt bra. Hvis man noen gang skal eie Opticom, så er det nå. Thin Film Electronics verdsettes til null. Når selskapet eventuelt får en produksjonsavtale er det for sent å kjøpt, sier Fredly til Finansavisen.

Fredly sier han begynte å kjøpe i dagene etter at Keith var ut og snakket negativt om selskapet.

- Hvorfor tror du Keith bløffer?

- Det kan man bare spekulere i, sier Fredly.

Opticom-kursen steg den siste uken fra 62,25 til 66,25 kroner i en generelt tung børsuke.

Onsdag sendte Enskilda ut et regnestykke som viste at datterselskapet Thin Film Electronics var priset til minus 20 millioner kroner hvis man trakk ut verdien av kontantene og aksjeposten i Fast Search & Transfer, melder avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere