RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror ikke rallyføreren kan klandres for ulykke

Andebu (NTB): Politiet sier det ikke er noe som tyder på at rallyføreren kan klandres for ulykken i Andebu lørdag hvor ei ti år gammel jente omkom.

Ulykken er under etterforskning, og politiet skal blant annet se nærmere på sikkerheten for tilskuerne ved rallyløypa i Dalsroa i Andebu kommune. Så langt er det ikke kommet fram noe som peker i retning av at føreren kan klandres, opplyser operasjonsleder Erik Wendelborg i Vestfold politidistrikt til NRK.

Wendelborg betegner ulykken som tragisk, men sier det er vanskelig å gardere seg fullstendig mot at denne typen hendelser kan skje.

Mannskaper fra et legehelikopter, ambulansepersonell og politibetjenter rykket ut til rallyløypa da ulykken skjedde. Jenta fikk behandling på stedet, men livet sto ikke til å redde.

Tiåringen fulgte lørdagens NM-runde sammen med familien sin da hun ble truffet av en bil som fikk skrens og kjørte ut av løypa. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere