RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Merkantildata-tall blir non-event

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier tror Arne A. Jensens og Merkantildatas resultatpresentasjon blir et non-event
Tidligere har Merkantildata guidet markedet mot at Eterra-delen vil få et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) som var litt bedre enn i tredje kvartal og et nullresultat for Ementor. I tillegg til dette annonserte Eterra at et tap relatert til Utfors-problemene ville bli på 7 millioner kroner i fjerde kvartal.

Analytikernes konsensusestimater ligger nær Merkantildatas tidligere guidance.

Non-event

Meglerhuset ABG Sundal Collier venter ingen overraskelser når Merkantildata legger frem tallene torsdag 13. februar. Det faktum at Merkantildata ikke har vært ute med et resultatvarsel, fjerner nedside-risikoen for investorene, mener meglerhuset.

ABG mener at det mest interessante med torsdagens rapport er om selskapet holder seg til første kvartals guidance og selskapets utviklingen i kontantstrømmen i fjerde kvartal.

Meglerhuset tror at det underliggende IT-markedet vil være utfordrene i 2003. Derfor beholdes "Hold-anbefalingen" på Merkantildata-aksjen.

Oppsummering:

Anbefaling: Hold
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 11. februar 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere