RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på boligprisoppgang

Sist oppdatert:
Det norske folk tror på til dels betydelig prisoppgang i boligmarkedet i 2004
Tre av fire nordmenn tror prisene skal litt eller betydelig opp, mens det knapt er noen som tror på prisnedgang i 2004. Dette viser en undersøkelse gjennomført av analysebyrået Infact for eiendomsmegler Krogsveen AS.

Hovedkonklusjonen er at det norske folk nærmest unisont tror på prisoppgang i boligmarkedet gjennom 2004. 17 prosent tror prisene skal betydelig opp, 58 prosent litt opp. I sum betyr dette at tre av fire (75 prosent) tror prisene skal opp i 2004. Sammenlignbare tall fra to år tilbake, da nordmenn ble spurt om forventninger til 2002, var 58 prosent.

– Når tre av fire nordmenn forventer at prisene vil gå opp, så vil de gå opp, sier adm. direktør Geir Hantveit i Krogsveen AS.

Knapt noen tror på prisnedgang. I dag er under fem prosent som tror på prisnedgang, tilsvarende tall for samme tid i 2002 var 12 prosent.

Undersøkelsen forteller er Oslo-folk har størst tro på prisoppgang gjennom 2004: 83,5 prosent av innbyggerne i hovedstaden tror på prisoppgang.

Undersøkelsen er landsrepresentativ og gjennomført med 1006 respondenter. Spørsmålet var "Hvordan tror du prisene på boligmarkedet vil utvikle seg i 2004?"

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere