RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på Fredriksens-rederier

Sist oppdatert:
Det amerikanske meglerhuset Jefferies & Co har klare kjøpsanbefalinger på John Fredriksens New York-noterte rederier Golar LNG og Frontline
Jefferies & Co er blant de få ledende amerikanske meglerhusene som satser tungt på shippinganalyse, og det er fortsatt meget optimistiske til tanksektoren. Av de åtte tankrederiene meglerhuset har dekning på har de kjøp på syv, blant annet de to Oslo-noterte aksjene Tsakos Energy Navigation og Frontline.

I tillegg har meglerhuset en kjøpsanbefaling på skipsreder John Fredriksen LNG-rederi Golar LNG.

Jefferies har ifølge MarineMoney et kursmål på Frontline-aksjen på 39 dollar eller 270 kroner, mens de ser Golar i 20 dollar, eller 138 kroner.

Meglerhuset forventer at Frontline vil legge frem et resultat på 3,05 dollar pr. aksje i første kvartal, det er på linje med konsensus fra Thomson First Call. Estimatet er gjort basert på snittrater på henholdsvis 70.000 og 60.000 dollar pr. dag for VLCC'ene og suezmax-tankskipene i Frontlines flåte.

For Golar LNG ser Jefferies et resultat på 9 cent pr. aksje, mens konsensus ligger på 15 cent ifølge First Call.

Når det gjelder Tsakos Energy Navigation så har meglerhuset et kursmål på 38 dollar, mens aksjen er sist handlet på 29,10 dollar i USA. Meglerhuset ser et resultat på 1,82 dollar pr. aksje, mens konsensus ligger på 1,66 dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere