RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på grønne menn

Sist oppdatert:
Tom Cruise kjemper mot fremmede kloder i ny storfilm. Han tror heller ikke vi er alene.

(SIDE2): I «Klodenes kamp» spiller Tom Cruise den sorgløse fraskilte faren som plutselig får hele verden i fanget, samt datteren, når de utenomjordiske går til angrep.

Den nye filmen er basert på britiske H. G. Wells fortelling fra 1898 om marsboere som invaderer Jorden.

42-åringen tror ikke at vi er alene i universet. Det avslørte han i et intervju med tyske Bild onsdag.

- Ja, selvsagt. Er du virkelig så arrogant at du tror vi er alene? utbrøt han til journalisten.

- Det er millioner av stjerner, og vi skal liksom være alene? Nei, det er mange ting der ute som vi ikke vet noe om, sier Cruise.

Omstridt tro
Cruise er sterkt engasjert i den omstridte Scientologi-kirken, som ble grunnlagt av science fiction-forfatteren L. Ron Hubbard. Den siste tiden har Cruise vært svært til å diskutere sin tro, og det var ikke gått upåaktet hen.

Særlig vakte det oppmerksomhet da han kritiserte skuespillerkollega Brooke Shields for å ha tatt antidepressiva. En offisiell scientolog-side på internett tar til orde for at folk burde leve uten medikamenter.

Hissig på tv
Senest i helgen var Cruise på barrikadene igjen, i «The Today Show» på NBC. Da programleder Matt Lauer spurte om Cruises holdninger til antidepressive piller, ble han regelrett skjelt ut.

- Hun (Brooke Shields) skjønner ikke psykiatriens historie. Hun skjønner det ikke, akkurat som du ikke skjønner det, fresteTom Cruise til programlederen.

Cruise har tidligere kalt psykriatri som en «pseudo-vitenskap», og fagfolk i USA har stemplet uttalelsene som uansvarlige.

Mange scientologer føler seg urettmessig kritisert, og mener påstanden om utenomjordisk liv slett ikke er så urimelig, og dessuten hevder de at bieffektene for enkelte medisiner ikke blir fullt forstått.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere