RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på kjemitank og offshore

Sist oppdatert:
Forvalter Monica Mjøs i Holberg Forvaltning har stor tro på at kjemikalietank og offshore blir gode sektorer å være eksponert i. Les hennes aksjetips her
Monica Mjøs er forvalter i det bergensbaserte fondsforvaltningsselsakpet Holberg Forvaltning. Til iMarkedet.no sier hun at de er moderat positiv til markedet fremover, men trekker frem kjemikalietank og offshore som interessante sektorer fremover.

- Vi står foran en hyggelig etterspørselvekst og oppgang i ratene, sier Mjøs og trekker frem Odfjell og Stolt-Nielsen som interessante selskaper å se på. Selv om aksjene har gått endel, er oppfordringen fra Mjøs klar: Her er det bare å henge med!

Offshoresektoren ser også meget bra ut, ifølge Mjøs, som trekker frem at oppgangen i segmentet i 2004 var forventingsdrevet. Oppgangen som man står foran vil være drevet av økt inntjening.

- Selskaper som er interessante her er Fred. Olsen Energy samt PGS etter restruktureringen. Vi har tro på sterk etterspørselsvekst etter seismikk, sier Mjøs til iMarkedet.no.

Innenfor IT-sektoren mener Mjøs en skal være svært selektiv, men selv har Holdberg Forvaltning tatt et 'bet' på Tandberg Television.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere