RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på oppgang for Fred. Olsen Energy

Sist oppdatert:
Etter et voldsomt ras i kursen på riggselskapet Fred. Olsen Energy, så mener meglerhuset Pareto at aksjen skal kraftig opp igjen, og viser til underliggende verdier på 31 kroner pr. aksje
Det melder Finansavisen fredag.

Det er oppløftende utsikter for riggmarkedet som skal være hovedårsaken til at Pareto nå igjen tror på FOE. Aksjen har siden bunnen for halvannen måned siden gått fra 6,50 kroner til 12 kroner, men Pareto tror på ytterligere oppgang.

Det pekes på at selskapet har inngått flere nye kontrakter de siste månedene, samt at salg av eiendeler vil sikre en refinansiering.

Det ventes ikke særlig bedring på bunnlinjen, og ifølge Finansavisen, ser Pareto tap på henholdsvis 474 og 385 millioner i 2003 og 2004.

Basert på normalisert inntjening ligger verdier for 35 kroner bak hver FOE-aksje, mens stålverdiene utgjør 31 kroner. Det gjør at Pareto gir et kursmål på 20 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere