RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på poker-suksess i Barcelona

Foto: TheBalrog.com
Sist oppdatert:
Onsdag starter European Poker Tour i Barcelona. Ingen er mer spent enn vår drømmeligavinner, Matias Abrahamsen (26).

Den 26 år gamle studenten vant drømmeligaen som TV 2 Nettavisen arrangerte i samarbeid med TheBalrog.com og Scandipoker.com i forbindelse med poker-VM.

Premien var deltakelse i den første turneringen i tredje sesong av European Poker Tour. Det koster 5.000 euro å delta i turneringen, som starter onsdag klokken 17.00.

Matias skal prøve sine ferdigheter med kortene mot flere av verdens beste pokerspillere. Totalt deltar 480 spillere i Barcelona Open.

- Jeg gleder meg til å komme i gang, sier tønsberggutten til TV 2 Nettavisen.

Han har lite erfaring med livespill, men tror likevel at det er mulig å hevde seg i det ypperste selskapet i Poker-Europa.

- Jeg må jo tro det. Hvis du ikke tror at du har en sjanse, har du tapt før du setter deg ned, poengterer Abrahamsen, som beskriver seg selv som en aggressiv spillertype.

26-åringen landet i Barcelona tirsdag, og rakk en liten sightseeing i tillegg til å registrere seg på Casino Barcelona.

Uansett hvordan det går rundt pokerbordet, er han i alle fall sikret en fin tur i en vakker by - og et minne for livet som pokerspiller.

- Jeg har aldri vært i Barcelona før. Førsteinntrykket er veldig ålreit. Det er stort, det burde jeg eg skjønt, men jeg var ikke innstilt på at det skulle være så mye folk, smiler elektrofagstudenten.

TV 2 Nettavisen vil selvfølgelig følge med på hvordan det går med Matias Abrahamsen og de andre norske spillerne i Barcelona Open.

Les flere artikler om poker på vår pokerseksjon!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere