RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på svak Oslo Børs

Sist oppdatert:
Til tross for rallymodus i utlandet, tror Stig Myrseth og Orion Analyse på en svak utvikling på Oslo Børs fremover. Sjekk analytikerens aksjesyn her
Orions Stig Myrseth skriver i en oppdatering til sine kunder mandag morgen at de globale aksjemarkedene er i rallymodus støttet av en solid utvikling i verdensøkonomien og stigende inntjeningsestimater. Faren er likevel stor for at veksten vil modereres til neste år, noe som sammen med stigende renter kan føre til et markant børsfall, heter det i rapporten.

- Oljeprisen er for tiden inne i en svak fase, og faren er at denne ikke vil gjenoppta opptrenden før sentralbankene endrer politikken sin fra restriktiv til ekspansiv. Dette ligger imidlertid fortsatt et godt stykke frem i tid. I det korte perspektivet vil imidlertid været være av stor betydning. Så langt har dette vært en kilde til svakhet ettersom temperaturen i Nord-Amerika har vært høyere enn normalt, skriver Myrseth.

Han tror på en svak utvikling på Oslo Børs fremover.

- Med brokete utsikter for både oljeprisen og utenlandske børser tviler vi på at korreksjonsfasen er over på Oslo Børs. Trenden defineres således som sidelengs til nedad rettet på noen ukers sikt, heter det i Orion-rapporten.

Dette er Orion-porteføljen

* Star Reefers
* Norwegian
* Synnøve Finden
* Petrolia Drilling
* IGE
* Aker
* Norse Energy
* Crew
* Ementor
* Data Respons

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere