Tror på topp fire

Eksperten oppsummerer Vålerengas oppkjøring og ser mot seriestart.

VIF TVs egen ekspert, Tom Henning Hovi, har fulgt Vålerenga tett på La Manga. Han synes status Vålerenga en drøy uke før seriestart er lovende.

- Jeg synes vi står godt. Det er mange som har prøvd seg her på La Manga og vi har sett en del nye fjes som virker spennende, sier han til VIF TV.

- Vi er litt utsatt i midtstopperposisjonen, og med Stefans skade som vi ikke vet så mye om enda, er vi sårbare der. Vi må være litt smarte og tenke litt på det fremover. Ellers synes jeg vi er godt forspent på alle plasser.

Skryter av unggutta

Stefan Strandberg, Dawda Leigh og Mostafa Abdellaoue er alle unge spillere som kom til Vålerenga fra 2.divisjon. De har imponert Hovi.

- Stefan er kun 18 år men har gjort det veldig bra. Han blir matchvinner mot Sandefjord og spiller på seg litt selvtillitt. Det er enda for tidlig at han skal dominere og være med å prege Tippeligaen i år, men det har han mulighet til fremover. En spennende spiller, er attesten fra Hovi.

- Det er også imponerende at Dawda og Mos ser ut til å ha tatt steget. Dette vil sikkert svinge gjennom sesongen, men akkurat nå har de vært veldig gode. Jeg er helt sikker på at de vil bidra med både scoringer og assist på Ullevaal og andre plasser i Norge i år.

Med stallen Vålerenga har, er Hovi klar på hva målsetningen for sesongen burde være.

- Vi må ha en målsetning om topp fire og det må vi ha trua på fremover, avslutter han.

Se Hovi oppsummere på VIF TV

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.